Predstavljena pobjednička lista za X. izbornu jedinicu: Program HDZ-a je konkretan i najbolji!

U Splitu je u dupkom punoj dvorani predstavljena naša pobjednička lista za X.  izbornu jedinicu. Zajedništvo i ponos! Za još jednu, treću pobjedu zaredom. Za sve izazove.

Nositelj naše liste u X. izbornoj jedinici Branko Bačić pozvao je hrvatske birače da svoj glas ponovno povjere našoj pobjedničkoj listi. 

„U izbornu utakmicu idemo s brojnim postignućima ostvarenima u proteklih osam godina“, istaknuo je.

Bačić je kazao da se u Hrvatskoj danas bolje živi te je podsjetio na sva ostvarena obećanja naše Vlade u ova dva mandata. Primjerice, povećane su prosječne i minimalne plaće, kao i mirovine.

Kreditni rejting države smo digli na razinu investicijskog

„Naš investicijski rejting prije osam godina bio je na razini smeća, a danas smo došli na razinu investicijskog rejtinga, što nam omogućuje da se povoljnije zadužujemo i da nam ostaje više sredstava za brojne projekte“, kazao je Bačić.

Što se tiče hrvatskog juga, Bačić je istaknuo da su realizirani brojni projekti te ostvareni strateški ciljevi. Hrvatska je Pelješkim mostom teritorijalno povezana, a upravo je Pelješki most jedan od onih projekata koji su realizirani u mandatu naše Vlade.

„Program HDZ-a je konkretan i najbolji!“, poručio je Bačić.

Krstičević: Dalmacija će se nastaviti razvijati, a gospodarstvo i plaće rasti! Nastavljamo jačati i Hrvatsku vojsku!

Kandidat na našoj listi u X. izbornoj jedinici, general u miru i  legendarni ratni zapovjednik 4. gardijske brigade HV-a Damir Krstičević, poručio je da su svi naši kandidati u X. izbornoj jedinici dokazani ljudi koji imaju iskustvo, znanje i sposobnost.

„Oni su jamac da će se naša Dalmacija i dalje razvijati, da će i dalje rasti plaće i mirovine, turizam napredovati, da ćemo razvijati naše poduzetništvo“, istaknuo je.  

Spremni smo odgovoriti na sve izazove

Podsjetio je na golema ulaganja u Hrvatsku vojsku u ova dva mandata naše Vlade. Posebice je tu izdvojio kupnju borbenih višenamjenskih zrakoplova Rafale, koji će čuvati i štititi hrvatsko nebo.

„Bit će na hrvatskom nebu u funkciji jamca sigurnosti zauvijek. Nabavili smo i helikoptere Black Hawk i oklopna vozila Bradley. Vratili smo vojsku u Sinj, Ploče, Vukovar, Pulu i Varaždin, a sve u funkciji da budemo spremni odgovoriti na sve izazove s kojima se može suočiti hrvatsko društvo“, poručio je Krstičević.

Vijesti