Predstavljena pobjednička lista za VII. izbornu jedinicu: Hrvatska nikada nije bila snažnija nego što je to sada

U Karlovcu je predstavljena pobjednička lista naše stranke i partnera za VII. izbornu jedinicu. Nositelj liste Tomo Medved poručio je da Hrvatska nikad nije bila snažnija u međunarodnom okruženju te će se nastaviti povećavati plaće i mirovine.

Nositelj naše liste i partnera u VII. izbornoj jedinici Tomo Medved poručio je s predstavljanja u Karlovcu da Hrvatska nikada nije bila snažnija nego što je to sada.

„Iza nas su postignuća – povećali smo broj radnih mjesta, narasle su plaće i mirovine. Rezultat je to mjera Vlade, a upravo u tom smjeru nastavljamo dalje“, istaknuo je Medved.

Obnovit ćemo povjerenje naroda s pet ključnih točaka našeg programa

Poručio je da ova lista kandidatkinja i kandidata jamči hrvatskim građanima sigurnost i prosperitet.

„Ovo je predstavljanje pobjedničke HDZ-ove liste u VII. izbornoj jedinici. Nakon svih naših postignuća, izlazimo pred naš narod i glasače s jasnom porukom – želite li nastavak kontinuiteta odgovornog i ozbiljnog vođenja države ili želite u nepoznanicu? Izlazimo obnoviti povjerenje i to s pet ključnih stupova koji se zasnivaju na perspektivi i uspješnosti naše domovine, konkurentnom i snažnom gospodarskom rastu i razvoju, obrazovanju i digitalnoj Hrvatskoj, na stupu vitalne Hrvatske, pravedne Hrvatske, održive Hrvatske i suverene Hrvatske“, istaknuo je.

Naša pobjeda će biti čista kao Korana

Pred nama je, kazao je Medved, izazov da nakon svih postignuća nastavimo u kontinuitetu.

„Ovdje je čista rijeka Korana, kao i preostale tri rijeke u Karlovca, a takva će biti i naša pobjeda“, poručio je Medved.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević istaknuo je da je ova Vlada jedina riješila probleme s kojima se umirovljenici bore već desetljećima.

„Vlada će nastaviti rješavati probleme umirovljenika i u 3. uzastopnom mandatu“, poručio je Gabričević.

Vijesti