Predstavljena pobjednička lista za IV. izbornu jedinicu: Ponovno ćemo ostvariti rekordnu pobjedu

U Osijeku je predstavljena naša pobjednička lista za IV. izbornu jedinicu. Nositelj liste Ivan Anušić poručio je da očekuje da naša pobjednička lista i na ovim parlamentarnim izborima u ovoj izbornoj jedinici dobije rekordnih osam mandata.

Nositelj liste u IV. izbornoj jedinici Ivan Anušić kazao je na predstavljanju naše pobjedničke liste u Osijeku da očekuje da i ovaj put u ovoj izbornoj jedinici pobijedimo s rekordnih osam mandata.

„Nadam se rezultatu koji je bio i na prošlim izborima, to je rekordnih osam mandata. Niti jedan razlog nema da taj rezultat ne ponovimo, čak i da ga poboljšamo s devet mandata. U proteklih četiri godine dogodilo se mnogo kvalitetnih promjena, ne samo na području Osječko-baranjske županije, nego cijele IV. izborne jedinice, ako gledamo tako u kompletu“, poručio je Anušić.

Posjetit ćemo svaki dio IV. izborne jedinice

Za kandidate na našoj pobjedničkoj listi u IV. izbornoj jedinici kazao je da su to ljudi koji su se dokazali u svom radu.

„U kampanju krećemo iz Osijeka, najvećeg grada u IV. izbornoj jedinici, sa željom i namjerom da u kampanji posjetimo svaki dio ove izborne jedinice. Razgovarat ćemo s ljudima i komunicirati sve ono što smo činili u ovih osam godina, ali i onome što ćemo činiti kad pobijedimo na izborima“, rekao je Anušić.

Naša je stranka u IV. izbornoj jedinici, koja obuhvaća Osječko-baranjsku, Virovitičko-podravsku i dio Koprivničko-križevačke županije, počela predizbornu kampanju iz osječkog Campusa.

Temeljito i sustavno – onako kako hrvatski građani od nas očekuju

Anušić je podsjetio da je na lokalnim izborima ostvareno da prvi put gradonačelnik Osijeka bude iz redova HDZ-a te da su tada niz drugih gradova i općina uspjeli vratiti u okrilje HDZ-a.

„To je samo dokaz da radimo temeljito, sustavno, planski i onako kako od nas naši građani očekuju“, poručio je.

Vijesti